Отримання максимального ефекту від нанесення покриття

Отримання максимального ефекту від нанесення покриття

Як ви можете отримати максимальну віддачу від попереднього покриття на основі солі? Попереднє покриття призначене для створення однорідної кристалічної структури на поверхні дроту для збільшення захвату сухої змазки. Ключем до отримання максимуму від вашого попереднього покриття на основі солі є регулярне обслуговування ванни для забезпечення належної кристалічної структури. На кристалічну структуру впливають:

  •  Якість води, яка використовується для приготування та доповнення ванни. Необхідно провести аналіз вашої води на жорсткість, pH, вміст хлоридів тощо.
  • Діапазони концентрації можна знайти в паспорті продукту. Важливо залишатися в межах перерахованих діапазонів. Вища концентрація не обов’язково краща. Надмірна концентрована ванна вплине на ефективність покриття: деякі солі розчиняться, а інші залишаться нерозчинними, що призведе до дисбалансу складу ванни і, як наслідок, складу покриття.  
  • Для отримання оптимального покриття слід підтримувати температуру згідно з технічними характеристиками продукту. Чим вище температура ванни, тим швидше висихає.
  • Для забезпечення хорошої кристалізації необхідний правильний час висихання.
  • Підготовка дроту повинна забезпечити, щоб поверхня дроту була очищена від окалини, чиста та нейтралізована, якщо була очищена кислотою
  • Підтримка ванни повинна включати регулярне тестування концентрації.  

Для отримання додаткової інформації зв’яжіться з нами. Ми можемо запропонувати найбільш підходяще рішення для ваших потреб.

Зворотний дзвінок