ВІДПОВІДАЛЬНЕ СТАВЛЕННЯ ДО СУЧАСНИХ ЕКОЛОГІЧНИХ ВИМОГ

ВІДПОВІДАЛЬНЕ СТАВЛЕННЯ ДО СУЧАСНИХ ЕКОЛОГІЧНИХ ВИМОГ

ВІДПОВІДАЛЬНЕ СТАВЛЕННЯ ДО СУЧАСНИХ ЕКОЛОГІЧНИХ ВИМОГ  


В даний час люди все більше стурбовані впливом на навколишнє середовище та захистом, і це стосується також галузі волочіння дроту. Звичайно, зменшення загальних витрат за рахунок використання високоефективних мастильних матеріалів є важливим, але також є важливим відповідальне використання таких матеріалів. Шукаючи найбільш ефективне рішення, CONDAT ставить метою не лише забезпечення високого рівня технологічності, але й відповідальність щодо соціальних та екологічних питань. Щоб досягти цього, CONDAT пропонує рішення, що дозволяють підвищити продуктивність та забезпечити умови праці, що відповідають вимогам безпеки здоров ‘я  персоналу та навколишнього середовища.

Підвищення продуктивності
Підвищення продуктивності означає, наприклад, більша швидкість волочіння завдяки застосуванню змазок CONDAT VICAFIL SUMAC, які мають більш високу точку розм'якшення в порівнянні зі звичайними натрієвими змазками. Це забезпечує ефективне волочиння в найвибагливіших операціях, таких як виготовлення пружинного дроту, арматурного дроту та сталевого корду.
Це також означає менший знос філ’єр при використанні, наприклад, кальцієвих змазок VICAFIL TF. Ці рецептури призначені для доставки необхідної кількості змазки між дротом і філ’єрою, забезпечуючи достатнє, однорідне покриття дроту.

 


Зменшення пилу в цеху
Забезпечення  робочих умов шляхом зменшення пилу у Вашому цеху є важливим! Суха змазка, що застосовується при волочінні дроту, може створювати пил. Проблема пилу на робочому місці є добре відомою, пил може спричинити ризик пожежі через займання горючої пилової хмари або підвищення ризику впливу для операторів, що призводить до дерматиту, подразнення дихальних шляхів або можливих довгострокових наслідків для здоров'я через тривалий термін впливу небезпечних присадок, таких як бура. Окрім того, пил від змазки у цеху також може бути індикатором неоптимального змащування із супутніми економічними витратами. Для ефективної роботи змазка повинна знаходитись у філ’єрі або на поверхні дроту. Отже, змазка у вигляді пилу в навколишньому середовищі є даремно витраченою, таким чином створюючи додаткові витрати.

 


Використання відповідної сухої змазки, визначеної відповідно до конкретного процесу, значно зменшить кількість пилу, що утворюється в майстерні, а також зменшить загальні витрати на виготовлення дроту. Форма гранули змазки, розмір гранули, склад та температурний профіль мають вагомий вплив на пилоутворення. Крім того, багато кальцієвих, натрієвих та комбінованих змазок CONDAT також доступні у вигляді гранул; ця форма значно обмежує виділення дрібних частинок під час наповнення мильної коробки.
Поліпшення адгезії змазки до поверхні дроту, коли змазка охолоджується, також є ключовим фактором для значного зменшення пилу, що утворюється на барабані. Використання мастильних матеріалів з непридатною температурою плавлення або занадто високим або занадто низьким вмістом жиру призведе до утворення залишків на виході з волоки та на барабані, що може призвести до утворення пилу. Повне розуміння вимоги кінцевого застосування,  тип  сталі, підготовку поверхні, редукцію, швидкість, ефективність охолодження…. дає можливість CONDAT рекомендувати змазку з рецептурою, що найкраще відповідає потрібним вимогам.

Забезпечення умов праці та зниження токсичності матеріалівCONDAT_low dust -zero Borax lubricants

Гарантування відповідальних показників також означає забезпечення нейтральності продуктів.

Високоефективні мастила та продукти для обробки поверхонь CONDAT були розроблені з мінімальним вмістомї небезпечних компонентів, відповідно до сучасного екологічного законодавства та навіть з урахуванням вірогідності більш жорстких норм в майбутнєму.

Завдяки сучасній, добре укомплектованій лабораторії та технічному досвіду, Condat тісно співпрацює зі своїми клієнтами, пропонуючи розробки, що відповідають їх потребам, і прагне покращити безпеку своєї продукції, зберігаючи при цьому правильний баланс між безпекою та технологічністю. Змазки та покриття, що не містять бури та діоксиду титану,  були розроблені  для вирішення задоволення вимог продуктивності  для всіх типів процесів волочіння дроту. До нових продуктів відносяться наприклад високоефективне натрієве мило без вмісту бури VICAFIL SANTALE 6 та нереактивне поверхневе покриття VICAFIL TS 7113, які використовуються на провідних підприємствах галузі.

 

Зворотний дзвінок