Змазки без вмісту хлорованих парафінів

Змазки без вмісту хлорованих парафінів

Змазки без вмісту хлорованих парафінів

 CONDAT щодня працює над вдосконаленням асортименту мастильних матеріалів та розробкою продуктів, більш безпечних для персоналу та навколишнього середовища. Для нержавіючої сталі (пружинний дріт, дріт для холодної висадки, заготовка для штампування) CONDAT виробляє на своєму європейському заводі змазки без вмісту хлорованих парафінів з короткою та середньою довжиною ланцюга.

Хлоровані олії зазвичай використовуються в металообробних операціях із великими обмеженнями. Хлоровані парафіни, які вони містять, є більш або менш небезпечними в залежності від довжини їх вуглецевого ланцюга. Хлоровані парафіни з короткими ланцюгами заборонені, а використання тих, що мають середні ланцюги, призводять  до відповідної класифікації промислових підприємств (наприклад, відповідно до Європейської директиви Севезо) через їхню небезпеку для навколишнього середовища.

CONDAT оновив рецептури асортименту мастильних паст та мастил, щоб вони не були класифіковані як небезпечні та марковані відповідно до регламенту GHS. Продукти CONDAT можуть надійно використовуватися операторами з мінімальним впливом на навколишнє середовище. Вони не призводять до необхідності внесення підприємств наших клієнтів до у класифікації Seveso, а також дозволяють заощадити на утилізації відходів.

Зворотний дзвінок