Сучасні змазки для волочіння алюмінієвого дроту

Сучасні змазки для волочіння алюмінієвого дроту

Сучасні змазки для волочіння алюмінієвого дроту

Condat фокусує увагу на свою лінійку мастильних матеріалів для волочіння алюмінієвого дроту. Дійсно, використання алюмінію в електроенергетиці збільшується за рахунок його економічної ефективності порівняно з міддю. Крім того, цей метал пропонує цікаві переваги, такі як хороша провідність, невелика вага та електромеханічні властивості. Зараз алюмінієві дроти в основному використовуються в силовому кабелі високої напруги, магнітопроводі та дещо в автомобільному проводі.

Мастила CONDAT для волочіння алюмінієвих сплавів

Волочіння від заготовки до кінцевого продукту :

Лінійка змазок VICAFILTM TFA  розроблена таким чином, щоб забезпечити як низький залишок, так і продовжений термін експлуатації. Спеціально розроблений пакет добавок мінімізує термічне окислення, забезпечуючи більш високу технологічність мастила.

    •   Термін служби ванни збільшується і, таким чином, зменшуються витрати на обслуговування. Завдяки низькій в'язкості VICAFIL TFA 1167 та VICAFIL TFA 1460 знижують витрату мастила та забезпечують ефективне змащування. Їх унікальна рецептура забезпечує збільшений термін експлуатації без необхідності використання коригуючих добавок.
    •   Розчинні мастила для нанесення алюмінію: нещодавно Condat працював над розробкою нових продуктів, розроблених для вирішення бажання волочіти як алюмінієвий, так і мідний дріт з однаковим мастилом на водній основі. Наш асортимент VICAFIL TAL вирішує цю задачу, забезпечуючи більш чисте робоче середовище.
  • Скручування і ущільнення дроту: Для цього конкретного процесу Condat пропонує ряд змазок для скрутки жили, що випаровуються з поверхні, що мають дуже низький залишок, мінімізують горючість і зменшують ЛОС. Ці продукти ідеально сумісні з подальшими процесами накладення полімерної ізоляції: ідеальною адгезією та відсутністю барботування.

 


Зворотний дзвінок